Louisiana

View listings

louisiana.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Louisiana

Fastighet till salu i Lousiana

Det gränsar till Texas, Arkansas, Mississippi, medan det i söder tvättas av Mexikanska golfen.

Louisiana är känt av flera smeknamn: Pelican State (officiell), The Bayou State, Mississippi, The Creole State, Sportsman's Paradise, The Sugar State och The Boot. Den östra gränsen är Mississippi River och Mexikanska golfen är söder. Synpunkten är den 25: e i Förenta staterna, den växte med 0,47% under första halvåret 2016 och tillväxtprognoserna uppskattar en konstant tillväxt på 1,8% fram till 2020.

När folk tänker på Louisiana, tänk på New Orleans, är staden större och mer modern än hela världen. Det är en unik och excentrisk stad med aldrig tidigare skådad smältkruka med starka spanska och franska influenser. Så det är en konstig men intressant plats där man letar efter egendom till salu i Lousiana.

Varje år flockar mer än en miljon besökare till "Crescent City" för att delta i de överflödiga festligheterna som leder till Mardi Gras (Fat Tuesday), en statsfest i åtta Louisiana-församlingar.

Tack vare denna världsberömda händelse, förutom New Orleans Jazz Festival och året runt kärlek och levande musik i det historiska distriktet, är det en av de viktigaste attraktionerna i USA.

Byggnaderna i New Orleans är bland de dyraste i Louisiana, långt ifrån jämförbara med de dyraste egenskaperna i USA.

New Orleans är också en stad av konstnärer. New Orleans har fler artister, designers och personer som arbetar i media än 90% av samhällen i Amerika.

Fortfarande idag kan man inte tala om Louisiana med omnämnandet av Katrina orkanen som 2005 dödade över 1500 personer i staten, vilket orsakade över 108 miljarder dollar av egendomsskador på regional nivå och förskjuten omkring två miljoner människor i Louisiana.

Med 63% av förfrågningsförluster till följd av Katrina har lokala och statliga tjänstemän försökt att bygga bostadsområden och städer ett hus åt gången. Medan vissa områden i Louisiana har drabbats hårt och översvämmats, särskilt den nionde avdelningen i New Orleans, har andra sparats. Rekonstruktionen har inte bara inneburit turisternas återvändande, utan även Louisiana befolkning och fastighetsmarknaden. Staten blev en av de bästa platserna för egendom till salu i Louisiana.

Baton Rouge, huvudstaden i staten och den näst största staden, har inte drabbats av allvarliga skador men har också påverkats av orkanen. Många fördrivna personer från New Orleans och andra kustsamhällen har migrerat till Baton Rouge, 80 miles nordväst om New Orleans, vilket sätter press på stadens tjänster, skolor och regeringar. I dagar och veckor omedelbart efter Katrina, mer än fördubblades befolkningen i Baton Rouge.

På detta sätt är egendom till salu i Louisiana billigare.

Med tanke på statens subtropiska klimat är små Louisiana-städer som marknadsförs av staten stora pensionstjänster. Några av dessa städer är Lake Charles, en hamnstad med en spelindustri; huvudkontor av den röda floden och en stor industripark full av tekniska företag; och Monroe, en gammal bomullsport på Ouachita-floden som födde Delta Airlines.

  •  
    Flytta till New Orleans: allt du behöver veta om Louisiana

    Amerika i sin storlek och storhet, presenterar också många skillnader mellan de olika medlemsländerna som komponerar den. Oavsett om du är i norra eller södra delen av den amerikanska kontinenten, den plats du drömmer om att besöka och var du ska köpa en fastighet, kommer vi hos Realigro att hjälpa ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 30695

Försäljning Herrgård, Louisiana, Lafayette, Opelousas, 419 N Court Street

13,719,727.42SEK
Försäljning
Herrgård

538.47 m²
Inbäddat på ett helt kvarter i den tredje äldsta staden i Louisiana, påminner denna egendom besökare i Tara, den majestätiska plantage hem med i filme...
Cod. 9477

Försäljning 3:a, Louisiana, New Orleans, New Orleans, New Orleans

5,538,704.77SEK
Försäljning
3:a

150 m²
Kort försäljning!
UNAVAILABLE
Cod. 6558

Försäljning Camping, Louisiana, Baton Rouge, Baton Rouge, Baton Rouge

3,556,966.37SEK
Försäljning
Camping

1800 m²
timmerstuga nära floden, lugnt område, har två dammar och hem av floden.
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB